Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerMEGA 2007, ridesenteret i Rissa

9- 11 november var det speidere fra 13- 16 år som skulle på MEGA.

5 gutter ble med på turen over fjorden, Mattias, Vegard, Andreas, Kjell Ivar og Asgeir. På programma sto: paintball, klatring, toving og ridning. Været var heller dårlig, men vi var så heldig at vi fikk ligge inne på ridestenteret og det meste av aktiviteter foregikk og inn, så vi led ingen nød her nei.

Mange jenter var det og, så den biten var det heller ingen klager på.

Fredagskvelden gikk til å installere seg, bli litt kjent med de andere som kom (hele 35 stykker til sammen!) og spise litt tomatsuppe. Så ble det fort natta (trodde ledere i hvertfall, speidere hadde vist andere planer, men etter en stund så ble det nå stillt da.

Lørdag var en rolig start på dagen, vi startet ikke før 10 med programmet. Da ble det altså klatring, toving av hatt og ridning. Masse aktivitet altså. Hatter ble det, noen finer enn andre, men alle fikk nå prøve seg. Klatringen gikk og som bare det, her er jo vi litt trent da. Hestene prøve alle seg vel på og, de hestejentene er jo fine de da vettu! (bare spøk, haha ;-))

Etter det ble det paintball, føst litt opplæring, og så leken. Det var spennende og Agdenes var slett ikke dårlig på det heller. De vant føste runden og gikk videre, men der ble de slått ut. Artig var det nå lell da, selv om det var litt bløtt ut.

Middagen besto av valgfritt taco eller kjøttkake, og kvelden var til egen disposisjon. Natta ble lang, veldig lang, men og spennende og artig slik jeg forsto.

Takk for en fin tur gutter!

Se flere bilder i bildearkivet.