Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerGruppetur til Bakksætra

1. desember dro hele gruppa på Bakksætra igjen!

21 speidere og 6 ledere ble med på turen. Soveposer, underlag, sekker og godteri var fort på plass i på de forskjellige rom. Oppdeling i patruljer, finne på navn, løse rebuss og så ble det grillspyd på alle!

Speidere ble delt opp i tre patruljer, Heffalomper, Funny Bunnies, og Børn. Småspeidere fikk godnatthistori på senga. Det ble ganske fort stille i huset. I hvertfall hos småspeidere, de store hadde vel tenkt å døgne, men der fikk de ikke lov til av ledere :-( De oppfordret speidere å ta det lørdagsnatt!

Siden rovere desverre ikke var med i helga, sto ledere for rundløypa. 4 poster skulle gjennomgåes, en med spikking, en med bål, en gapahukpost og knuteposten!

Alle sammen kom seg fint gjennom løypa.

Så var det tid for middag, spaggeti, full klaff det ja! Leirbålet er jo og et fast innslag det, og etter leirbålet var det eventyrstund for de små og kosestund for storspeidere.

Så vart det natt igjen, ro i huset, og etter hvert og i speiderhytta. Søndag var det Scouts own, og så Flaggrov. Der ble det fart. Isen er hard vettu og meget glatt og. Men vi hadde det nå artig da!

Kl. 13.00 var alle klar til å snu nesen heimover igjen, tusen takk for en fin, fin helg. Håper vi får med rovere neste år igjen!

Du kan se flere bilder