Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerNM på ski i Granåsen.

Lørdag 2. februar dro Agnar, Magnus, Andreas, Magnus, Tirill, Hedda, Isak, Henning, Sigurd, Lotte, Hanna, Aart Erik, Hege, Kjell Inge og Gerdine til Trondheim for å bivane NM på ski i Granåsen. Kjell Ivar kom for å se på han og!

Granåsen
Granåsen
foto:Gerdine

Heldigvis fikk vi hjelp med kjøringen, papaen til Henning og bestefaren til Andreas og Magnus hjalp oss å kjøre til byen, og papaen til Tirill og papaen til Henning kjørt fra byen. Mamaen til Kjell Ivar kjørt og til byen, med Lars Erik og Kjell Ivar.

Da vi hadde funnet speiderleiren dro vi alt utstyret på plassen, litt av en jobb det. Så laget vi oss en sittegrop og tente bål. Vi satt helt ved løypa og fikk sett alle de kjente løypere i full fart forbi!

I ekte speiderånd heiet vi fram alle sammen, hes ble vi kan du tro. Om det var bålet eller ropingen er ikke helt avklart, men vi hadde det artig ja! Stjørdal speidergruppe hadde laget do og, den ble i hvertfall brukt! Fint utsikt hadde den og, rett oppi en furu!

Guttan hadde funnet seg en barnas skiklubb bod hvor de fikk lue, buff, nøkkelhenger og skibrød. Hele gruppa ditt så klart. Det var på selve arenaen, så vi fikk nok sett den og. Om vi kom på t.v.en vites ikk, vi så jo ikke på da. Sigurd har en god sjanse da, han stillt seg opp som linselus da Marit Bjørgen ble intervjuet han!

Etter at alle løyperne hadde kommet seg forbi, kunne vi prøve løypene, det var jo og artig det da!

Etter mange timer oppi Granåsen måtte vi nå vende nesen heimover igjen. Jeg tror at alle har koset seg like mye som meg på NM, selv om det var tidlig å sto opp om morgenen etter UKM!

Her kan du se flere bilder