Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerFlokken på tur

Fredag 22 september dro flokken på sin første overnattingstur til hytta til Camilla!

Det var Anders, Sigurd, Aart Erik, Magnus, Sandra, Stine og Tyrill som var med på tur, Lotte ble med som hjelpeleder og Isak og Kirsten Margrethe var med de og! Vi kjørt nesten helt fram til hytta, måtte gå de siste metrene, det var da tungt nok siden ikke alle hadde regnet med det da!

Da vi kom til hytta ble jo taubanen meget interessant, det var vel der de fleste holdt til! Men vi måtte nå vel bære inn alt i hytta da, guttene fant sin hems og jentene la seg på den andre hemsen, da var det i orden. Så ble det tid til fisketur for noen, kan tro at så mange fisker, men de beit altså ikke i kroken vår. Heldigvis hadde Camilla kjøpt inn taco til oss, så ble det middag likevel!

Etter middag var det tid for leirbål, da måtte vi gå et stykke i den mørke skogen, det var jo skummelt nok det da, men sammen greidde vi det fint. Bålet ble tent og vi sang masse sanger og hørt på et eventyr. Så gikk vi tilbake til hytta, men vi kunne ikke unngå å se på en stjerneklar himmel, der var det masse stjerner!

Snart senket roen seg i hytta. Neste morgen var det flaggheis og en lang frokost. Så ble det toving og skattejakt. Tid til lek med taubanen og litt roeing ble det og. Etter en stund skulle vi lage grønnsaksuppe på bål, med pinnebrød og marshmallows til dessert! Det var kos. Men tiden gikk fort og vi måtte pakke sammen igjen. Trøtt og klar sette vi oss i bilen og kjørt heim en time for seint, men akk vi hadde det jo så trivelig!

Du kan se flere bilder