Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerJOTA/JOTI på Melhus

20-22 november var det JOTA/ JOTI helg på Melhus

Fredag ettermiddag kjørte vi til Melhus

Hele 14 speidere var med på tur, og tre ledere! Kan tro det var spennende. Klokken 24.00 kom vi på nett, http://youth.scoutlink.net gikk det på, finne på et kallenavn og så var det bare å chatte i vei. Vi fikk jo kontakt med både naboen inn på rommet og med Danmark, Tyskland, Nederland m.m. Det ble 4 om morgenen før vi la oss. Kl 08 var det opp igjen, skulle jo på internett og radio i dag. Vi ble delt inn i 4 grupper, og hver gruppe fikk sin post.

Alle sammen fikk prøve seg på amatørradio, IRC (internettchatt) lodding og vi laget en elektrisk hinderløype. Kl. 19.00 var det taco til 60 stykker. Al maten var borte, kan tro at det var godt. Etter middagen var det tid for kino. Jeg vet ikke hvilken film som ble vist, tror det kanskje var flere og. De som ikke så film, kunne sitte med data. Det var kjempestemning hele også denne kvelden.

Ved midtnatt kom en nokså leiseg speidergutt til oss og vist fram handa si: det ble tur til legevakta og røntgen. Ferdig gipset kom han tilbake i halv tre tiden! Greidd jo å holde oss våken denne natta og han :-)

Søndag var det kretsting, det var mye stillesitting og høring på kjedelige diskusjoner, men det takle vel agdenesspeidere og vettu!

Takk for en kjempe tur alle sammen, må vel ta en tur snart igjen vi!

 

 

Du kan se flere bilder