Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerKanotur til Reitholmen

Lenge har det vært ønske om en kanotur til holmen på Storvatnet, fredag 11 august til lørdag 12. august var 21 spente speidere io gang med å pakke 8 kanoer!

Litt uvant å pakke en kano med ting som vi helst ikke ville ha våt, og tre stykker oppi der virker jo og litt vinglete, men vi kom oss på vei og etter en stund var det 8 kanoer med retning Reitholmen. Vi padlet rund holmen og gikk i land hvor det første som møtte oss var en død rådyrkalv!

Vi berget altså alt utstyr og måtte finne oss en plass for å slå leir. Vi ble enig om at det burde være en plass hvor vi kunne bade, brenne bål (er det lov da) og med nok plass til å ligge med 21 stykker. Vi ville helst ikke ha for mange besøk av maur, edderkopper, knott og mygg og sola ville vi gjerne se hele dagen! Store krav altså, men denne plassen fant vi altså!

Ligge i lavvo, nei det ble for enkelt ja, vi satset heller på gapahuk, og etter en liten stund så stor der altså tre gapahuker klar til natta. Nå var det tid til bading og kanolek.

som kveldsmat laget vi oss pizza på bål, litt vanskelig å beregne steketider der, og ovnen var jo ikke helt jevn i temperatur heller, men akk, vi koste oss lell vi, dessert bel det og, epler fyllt med rosiner og sjokolade. Det ble en seint kveld, spøkelseshistorier og sang hører jo og med. langt på natta slo vi oss til ro, flere endte opp under åpen himmel!

Neste morgen våknet vi til enda en strålende dag, det ble bading og kanolek, farging av tallerken/ bestikk poser med naturfarger og mere lek. Rund 12 tiden måtte vi da pakke sammen leiren vår og dra tilbake til badestranden.

Nå gleder vi oss alle sammen til første speidermøte og mangte flere turer! Se flere bilder i bildearkivet.