Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerKanotur til Øyangen.

Første helga på juni sto det kanotur på terminlisten. Med værmeldinger som nestilt og humøret på topp, møtte tilsammen 23 speidere ved Øyangsvatnet.

kanotur
kanotur
foto:Gerdine

Både store og små gledet seg til en kanotur på Øyangsvatnet. Med sola på himmelen hadde de fleste vel en håp på en første dukkert i Øyangsvatnet, og mange fikk vel det og!

Vi fordelt oss på de kanoene vi hadde, pakket alt av bagasje oppi og padlet i vei. Ikke alle hadde prøvd kano før, men det gikk over all forventning og ingen ble ufrivillig våt! Vi var ikke helt sikker hvor vi skulle overnatte, måtte jo se an ferdighetene litt. Vi endte opp like forbi solemsnaustene, ved hytta til Svein og Birgit Olsen. Der på en fin, fin sandstrand slo vi leir. Vi tent en ordentlig 'nying' og satt i gang med matlaging: kyllinglår med grønnsaker og ris. Kjempegodt var det. Desserten var fyllt eple stekt på bål :-)

Det ble spent opp presseninger rundt omkring hvor de forskjellige speidere laget sine leir. Ledere og de minste lå på stranda.

Etter middag og leirlaging ble det tid for litt mer påadling for de som ønsket det. Det kom det vel til synet at flere ikke hadde veldig mye erfaring med kano, men heldigvis var det noen som kunne litt mer som dro etter for å hjelpe de i land igjen. Det ble en lang kveld for de fleste.

Ikke før kl. kvart på ni ble det liv i leiren igjen, frokost laging og en padletur for de som ønsket.

Så var det på tide å¨pakke sammen igjen. Det ble en kjempetur, med strålende vær.