Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerHøyt og lavt med Oppdal

28-30 mars var vi på gruppetur med Oppdal speidergruppe.

10 småspeidere, 10 atorspeidere og 9 voksne dro til Oppdal fredags ettermiddag. Vi skulle overnatte i 'Villmarksleiren', i Sælehuset der. Da vi kom fram var Oppdal speidere på plass, de hadde tent opp i grua og det så jo riktig koselig ut! Sælehuset er ett hus som er delt inn i tre rom, to store saler med sovebenker langs hele veggen og i midten ett opholdsrom. Pilgrimmer brukte å overnatte i slike hus og derfor hette det 'sælighus'. Det ble altså slikt at ca. 45 stykker sov den natta i 2 store rom, kan tenke hvor koselig det var!

Lørdag var det litt små aktivitet på formiddag med romperesing, lek og bli kjentleker. Etter varm lunsj, grønnsaksuppe og litt pølse, var det klart for aktiviteter som Opplev Oppdal sto for. Det var kjempespennende, masse forskjellig, klatring, hopping, lek, samarbeidsoppgaver og til slutt Vengavoll-spranget! Alle sammen fikk prøve seg på litt forskjellig og det kom mange ønsker ett slikt oppleg som årlig tradisjon!

Søndag dro vi opp i slalombakken på Vangslia. Der var det og mange som fikk prøve skiene, noen for første gang, andre var mer erfaren. Men alle koset seg oppi bakken. Småspeidere var med Hege og Benthe ved langrennløypa og lekt seg med skiene der.

Tusen takk til Oppdal speidergruppe og Opplev Oppdal for en kjempe trivelig og utfordrende og artig helg!

Du kan se flere bilder