Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerPirbadet 2008

5. januar var vi på tur til Pirbadet igjen. Hele 49 stykker satt på bussen, vi hadde invitert med oss mange denne gangen!

Klokken 9.00 sto bussen klar i Mølnbukta og halv ti sto den på Lensvik skolen. Alle sammen sto klar og klokken 11.00 var vi på plass i pirbadet.

Det ble masse lek og moro, bølgebassenget var populær, rutsjebanen fikk og de fleste prøve. De modigste hoppet fra både 7 og 10 meteren. Velværebassenget ble og flittig besøkt, flere lå i boblebassenget i mange timer. Hver time hadde alle meldeplikt, må jo holde oversikt over de vi har med oss da. Dette fungerte veldig bra, alle sammen var flink å varsku fra og det gjorde dagen trivelig for både store og små.

Midt i bassenget ligger det en 'edderkopp' Denne var veldig artig og store og små hadde mye moro på denne. Det ble vist litt for artig i følge en av badevaktene ;-).

Etter flere timer i bassenget måtte vi tenke på hjemreisen, mange kunne tenkt seg noen timer til i pirbadet, men vi sluttet mens leken var veldig god og klokken 5 var vi tilbake i Agdenes.

Tusen takk for turen til alle, håper alle har koset seg like mye som jeg gjorde i dag!

Se flere bilder her.