Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerSpeideraksjon 2007

21- 29 april var det speideraskjon i Norges Speiderforbund.

Speidere i alle aldere og over hele norge samler inn penger til flyktningehjelpen. Pengene skal gå til Sri Lanka til forskjellige prosjekt som flyktningehjelpen har ned der.

Agdenes speidergruppe samlet inn penger ved å gå dør til dør og lørdag 28. april arrangert vi 'speidertrimmen'. Vi utfordret folk til å gå en tur rundt litjvatnet i Agdenes. Speidere hadde hengt ut spørsmål hele veien og halvveis var det knutepost. Vi hadde salg av kaffe, saft, pølse, kake og vaffel. Bakom speiderhuset hadde vi laget en uteplass med bål og stoler.

Egentlig startet helga fredagskvelden. KL.21.00 kom de som vil til speiderhuset hvor vi satte opp lavvo og en gapahuk. Det ble rigget opp storskjerm og bestilt pizza. Vi koset oss med fim og pizza, og etterpå gikk vi å la oss ute (må tross alt få nok netter til uteliggermerket skjønner!)

Lørdagsmorgen gjorde vi alt klar til 'speidertrimmen'. Det ble en kjempe koselig dag ved speiderhuset, 15 stykker gikk rundt vatnet og vi fikk inn en god del penger til prosjektet vårt.

Det kunne godt vært flere som kom på denne dagen, men vi som var der har nå koset oss masse!

Du kan se flere bilder