Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerTrønderspeidere i friluft.

23.-25. april sto kretskonkuransen og jakten på kronhjorten på programmet.

Trønderspeidere
Trønderspeidere
foto:Gerdine

Oppmøte var i Stjørdal sentrum på lørdagsmorgen. Der sto det speidere fra hele Trøndelag med skjold og aktiviteter på torget. Kretskonkurransen gikk av stabelen der og, en orienteringsløype i Stjørdal. Patrulje Flaggermus, med Lotte som peff, Andreas og Kjell Ivar som ass og John Magnus, Magnus I, Sigurd og Kristian, sprang rundt og greidd løypa på en glimrende måte.

Samtidlig hadde flokken en aktivitet på torget. Etter aktiviteten og orienteringen samlet alle speidere seg og gikk i tog for å markere St Georgsdagen. Så var det en kort gudstjeneste på torget.

Klokken 1 dro hele gjengen til Frigården for å slå leir der. Patrulje Flaggermus skulle greie seg mest mulig selv, det var ikke noe problem. De overbevist som patrulje og sørget for at alle i patrulje trivdes godt. De ordnet maten selv, passet på at området var ryddig og pent og passet på klokken. Oppgavene løst de og på en glimrende måte og de endte opp på 6. plass sammenlagt.

Men de dro ikke tomhendt heim heller de, de vant en del av løveskjoldet. Oppgaven besto av å brenne av en tråd som var ett stykke over bakken, pluss å varme opp vann i en papirkopp. Ikke noe problem for flaggermus altså, jeg vist jo at de var pyromaner hele gjenen da ;-) (er jo meget stolt over denne prestasjonen jeg da)

Flokken hadde sin egen konkuranse: 'jakten på kronhjorten'. Flokken har allrede vunnet den 2 ganger og tredje gangen vi vinner den så får vi den til odel og eie. Det sto altså mye på spill her, men desverrre kom vi ikke helt opp, må nok satse enda hardere neste år!!! Men flokken gjorde en kjempeinnsats og kom seg veldig bra gjennom løypa, kan jo ikke vente at vi vet navnet på masse amerikanske skjønnheter da, har nok mye bedre å finne på enn å sitte framom t.ven da vettu!!! Skal nok lese litt avisa til neste år ;-) Å ligge ut i lavvo var i hvertfall ingen sak det, de er tøffe altså i flokken i Agdenes. De som var med her var Aart Erik, Anders, Sandra, Stine, Tyrill og Isak.

Alt i alt har vi altså hatt en knall helg, med kjempefint vær og masse gode opplevelser.

Her kan du se flere bilder