Norges Speiderforbund

Meny

Forside
Terminliste
Bildearkiv
Oppslagstavle

Hvem er vi?

Speiderhuset

Speiderne

Aktiviteter

2009
Aktiviteter, turer og leirer

2008
Aktiviteter, turer og leirer

2007
Aktiviteter, turer og leirer

2006
Aktiviteter, turer og leirer

2005
Aktiviteter, turer og leirer

2004
Aktiviteter, turer og leirer

2003
Aktiviteter, turer og leirerUtopia

4.- 11- juli flyttet vi til Utopia, litt utenfor Åndalsnes.....

Ei uke i ett annet land der vi traff mye nye og gamle venner, dro på langhaik og opplevd masse spennende.

Lørdag ankommet vi Utopia, satt opp lavvoene. Siden Kibnebbeb ikke var helt ferdig enda kom det en etterslep utpå tidligmorgenene, så i tre tiden til ferdig oppsatt lavvo, herlig!!!

Søndag var det gudstjeneste og videre leirlaging, og så fikk vi vår vennskapsgruppe fra Danmark på besøk. Vi slet litt med språket, men piene var nå fin de da!

Siden det var så mange fine jenter og gode venner på leiren ble det lite tid til forberedelser til langhaiken på mandag, man må jo prioritere da vettu.

Mandagsmorgen var det tidlig opp og klargjøring til haiken som startet kl 9.15 for vår del! Påsmøring av matpakke til 3 måltider, pakking av realturmat og klær til overnatting på 1000 meter over havet... Telt, liggeunderlag, ekstraklær, drikke.... Det ble tunge sekker det og masse studering på kart, men kl. 9.15 sto patrulje Gekko klare til tur!

At ting gikk litt fort for seg viste seg på fjellet da det manglet stenger til ett telt og plugger til ett annet telt, men Bergensjenter er jo gode og ha og det ble telt over hodet til alle! Haiken ble altså vellykket selv om det var tåke om morgenen og dermed ikke tur på toppen men eskorte nedover istad!

Tirsdag og torsdag var det forskjellige økter rundt omking i leiren og masse sosialt. Leirbål var det og og vi fikk besøk av Hilde og Kai og Lars Erik! Det var kos.

Middagen på leir besto av grønnsakswok, laks, sei, kyllinglår og grillmat! Taco ble det og, men da bare til Johan , Isak og Gerdine siden resten levd på real turmat på haik.

Fredag var det markedsdag med masse forskjellig rundt omkring bare velge og vrake da! synd at det regnet litt den dagen. Avslutningsleirbålet var og fint den, med konsert av Tone Damli Aaberget, det vr vist populært.

Alt i alt har vi hatt det kjempefint i Utopia, alle var enig at vi godt kunne vært der ei uke til, men at det hadde vært greit med en dusj og litt søvn først da!

Se flere bilder i bildearkivet.